Napi gondolatébresztő

Önbizalmunk és bátorságunk fejlesztését elősegíti majd, ha belegondolunk a lényünk legmélyén rejlő lehetőségek mérhetetlen nagyságába, ha megértjük, hogy a lélek alapvetően tiszta és jó, és megvizsgáljuk lelkünk ragyogását.
Bölcsességek -- 365 buddhista bölcsesség az év minden napjára

A béremelés felét kaphatják meg a pedagógusok szeptemberben

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

"Lesz pedagógus-béremelés szeptember 1-jétől az életpályamodell bevezetésével együtt - közölte Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. A PDSZ elnöke meglepőnek nevezte hogy a kormány a béremelést két részletben kívánja végrehajtani, miközben a terhelésük már szeptemberétől növekszik. A PSZ szerint a szakszervezetek fontos követelése teljesül a minden pedagógusra kiterjedő béremeléssel."

Tovább a teljes cikkre

Itt íratkozhat fel folyamatosan frissülő tartalmainkra (RSS)

Tartalom átvétel

Hírszerkesztési irányelvek

Honlapunkon igyekszünk hírt adni azokról az eseményekről és történésekről, amelyek a szakmánkat érintik. A szakmánk alatt az oktatás- és nevelésügyet, a mentálhigiénét, a (fejlesztő) pedagógiát, a gyermek- és családterápiát, ill. tágabb értelemben a pszichológiát értjük. Ez óriási terület, ezért a válogatás a teljesség igénye nélkül, de eklektikusan és a minőséget szem előtt tartva történik.

Várjuk további ötleteiket a honlap kukac nevtan pont ujbuda pont hu címre.

Kép találomra

Ujjlenyomatos ajándékötletÁttűnések Improvizációs Színház