Napi gondolatébresztő

Turóczi Attila képe

Nagy önfegyelem, hallatlan tudatosság kell ahhoz, hogy igazán önmagunkat tudjuk adni, és igazán az jöjjön belőlünk, ami önmagától kívánkozik.

Elég jó szülő - szülői szemléletváltás program

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A gyerekeink minden percben intenzíven szívják magukba azt, amit a világban látnak, hallanak és érzékelnek, hogy majd felnőtt korban mindezt alkalmazzák. Lehet belőlük szorongó, depresszív vagy kiegyensúlyozott és harmoniában élő felnőtt. Szülőként, a gyerekeink első éveiben mi jelentjük számukra a világot. Ezért nagyon fontos, hogy mit érzünk, mit teszünk és mit adunk át nekik, hogy boldog felnőttkoruk lehessen.

Egy információval telített világban élünk, ahol naponta jelennek meg „Hogyan legyél egy nap alatt jó szülő” tipusú könyvek, ahol már nem könnyű válogatni az egymásnak ellentmondó módszerek között, ahol sokszor az egyetlen biztos pontot a saját ösztöneink jelentik.

Ebben a felszínes információkkal túlzsúfolt világban megszervezzük az Elég jó szülő programunkat.

Ha eljössz, nem fogjuk nagyítóval keresni minden apró hibád, nem fogunk szuperszülőt faragni belőled egy óra leforgása alatt, és nem fogunk halálra untatni többórás szövegekkel arról, hogy mit tesz egy jó szülő. Ezt megígérjük.

Amit tenni fogunk: feltérképezzük azokat a területeket, amelyeknek helyes fejlődése biztosítja az egyensúlyt a gyereked életében. Megbeszéljük, megmutatjuk és megvitatjuk, hogy milyen szükségletei vannak a gyerekednek, amelyek sikeres kielégítődésével, önmagával és a világgal harmóniában élő felnőtt lehet belőle. Különböző gyakorlati módszerek segítségével tanuljuk meg együtt, hogy hogyan adjunk át a gyerekünknek harmonikus, egészséges viselkedési mintákat és hogyan védjük ki a hibás minták átadását.

  • A program időtartama és gyakorisága: hentente egy alkalommal találkozunk 2 órát, 4 héten keresztül
  • A találkozók időpontja: a csoport kialakulása után határozzuk meg
  • A program díja: 5000 Ft/alkalom
  • A találkozók helyszíne: Budapest, III. ker. Vörösvári út 23. I em. 1.

A program vezetői:

  • Balogh Andrea – gyermekpszichológus
  • Seer Szeréna – pozitív pszichoterapeuta

Iratkozz fel itt: (a helyek száma korlátozott!)

*várható kezdés: március-április (amikor a csoportlétszám teljes lesz)

Itt íratkozhat fel folyamatosan frissülő tartalmainkra (RSS)

Tartalom átvétel

Hírszerkesztési irányelvek

Honlapunkon igyekszünk hírt adni azokról az eseményekről és történésekről, amelyek a szakmánkat érintik. A szakmánk alatt az oktatás- és nevelésügyet, a mentálhigiénét, a (fejlesztő) pedagógiát, a gyermek- és családterápiát, ill. tágabb értelemben a pszichológiát értjük. Ez óriási terület, ezért a válogatás a teljesség igénye nélkül, de eklektikusan és a minőséget szem előtt tartva történik.

Várjuk további ötleteiket a honlap kukac nevtan pont ujbuda pont hu címre.

Kép találomra

Ujjlenyomatos ajándékötletGyerek pszichológus...