Napi gondolatébresztő

...az élet célja nem a boldogság, hanem az értelem. Aki a szenvedés elkerülése vagy kicselezése révén akarja elérni a boldogságot, annak egyre felszínesebb lesz az élete.

Az élet második fele

Nem csak árt, rombol a szülő, ha a tévé előtt hagyja gyerekét

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

"A mozgás nemcsak egészséges, de fejleszti az idegrendszert és végső soron okosabbá is tesz – állítja Sápi Natália mozgásterapeuta. Tapasztalatai alapján azt vallja, aki mozog, abból érettebb és színesebb egyéniség válhat. A hvg.hu-nak beszélt a hintaszék öngyógyító hatásáról, a kikapcsolt tévét egy órán át még bámuló gyerekről, és arra is választ kapunk, mit tehet a szülő, aki fejleszteni szeretné gyereke idegrendszerét, és elkerülné, hogy szenvedés legyen az iskola."

Szerző:

Tovább a teljes cikkre

Itt íratkozhat fel folyamatosan frissülő tartalmainkra (RSS)

Tartalom átvétel

Hírszerkesztési irányelvek

Honlapunkon igyekszünk hírt adni azokról az eseményekről és történésekről, amelyek a szakmánkat érintik. A szakmánk alatt az oktatás- és nevelésügyet, a mentálhigiénét, a (fejlesztő) pedagógiát, a gyermek- és családterápiát, ill. tágabb értelemben a pszichológiát értjük. Ez óriási terület, ezért a válogatás a teljesség igénye nélkül, de eklektikusan és a minőséget szem előtt tartva történik.

Várjuk további ötleteiket a honlap kukac nevtan pont ujbuda pont hu címre.

Kép találomra

VágyálomMakk-család