Napi gondolatébresztő

Tudatunkban sok szerep megtalálható -- a hősé, a szerelmesé, a remetéé, a diktátoré, a bölcs és a bolond asszonyé, s még oly sok másé.
Bölcsességek -- 365 buddhista bölcsesség az év minden napjára

Rajzpályázat – „Nyári élményeim az erdőben”

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Kedves Gyerekek!

Biztosan kirándultatok és sok élménnyel gazdagodtatok a nyári szünetben. Ezeket szeretnénk felidézni bennetek rajzpályázatunkkal, amelyet „Nyári élményeim az erdőben” címmel hirdetünk meg.

A grafit-, illetve színes ceruzával készített rajzokat legföljebb A/4-es méretű papíron várjuk. Az alkotások hátoldalára olvashatóan írjátok rá a teljes neveteket, életkorotokat, és e-mail címeteket. Rajzaitoknak címet is adhattok, de ez nem kötelező. Ha emlékeztek rá, a hely nevét is feltüntethetitek, amiről rajzoltatok.

A szakmai zsűri 3 korcsoportban választja ki a legjobbakat: 1–2., 3–4. osztály és felső tagozat. A nyerteseket e-mail ben értesítjük, és műveiket a decemberi számunkban, illetve a www.amierdonk.hu honlapon is közzétesszük.

A korcsoportok első három helyezettje az állami erdőgazdaságok által felajánlott ajándékcsomagot veheti át.

A pályaművet október 15-ig várjuk A Mi Erdőnk Szerkesztősége címére: 1591 Budapest, Pf.: 294.

A beküldött alkotásokat nem áll módunkban visszaküldeni, és fenntartjuk a jogot, hogy azokat a későbbiekben felhasználjuk lapunkban.

A cikket A mi erdőnk 2014/4. számában olvashatja.

Rajzpályázat

Itt íratkozhat fel folyamatosan frissülő tartalmainkra (RSS)

Tartalom átvétel

Hírszerkesztési irányelvek

Honlapunkon igyekszünk hírt adni azokról az eseményekről és történésekről, amelyek a szakmánkat érintik. A szakmánk alatt az oktatás- és nevelésügyet, a mentálhigiénét, a (fejlesztő) pedagógiát, a gyermek- és családterápiát, ill. tágabb értelemben a pszichológiát értjük. Ez óriási terület, ezért a válogatás a teljesség igénye nélkül, de eklektikusan és a minőséget szem előtt tartva történik.

Várjuk további ötleteiket a honlap kukac nevtan pont ujbuda pont hu címre.

Kép találomra

Black doggieKarácsonyi dísz