Napi gondolatébresztő

Biológiai síkon a nőnek rendkívül fontos érdeke fűződik ahhoz, hogy megtartsa az egyetlen férfit, míg a férfi legfőbb érdeke arra összpontosul, hogy nőt hódítson meg magának, és természettől fogva ritkán áll meg egyetlen hódításnál.
Föld és Lélek

Sokat dolgoznak a tanárok

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Ön szerint vérlázítóan keveset dolgoznak a tanárok? Vagy éppen elviselhetetlenül sokat, mert készülniük és dolgozatot javítaniuk is kell munkaidőn kívül? Nyolc munkavállaló életét dokumentáltattuk egy héten át óráról órára, hogy végre kiderüljön az igazság. Az október végi 4 napos, tehát 32 órás munkahéten tanárok és más közszférában, illetve versenyszférában dolgozók munkaóráit összesítettük. Önbevallásra épülő minikutatásunk mindegyik résztvevője többet dolgozott 32 óránál, volt, aki csak 6 órával maradt el a duplázástól. A tanárok az élbolyban végeztek, cikkünkből pontosan megtudhatja, ki mennyit dolgozott és mennyiért.

 

Az index.hu járt utána

Itt íratkozhat fel folyamatosan frissülő tartalmainkra (RSS)

Tartalom átvétel

Hírszerkesztési irányelvek

Honlapunkon igyekszünk hírt adni azokról az eseményekről és történésekről, amelyek a szakmánkat érintik. A szakmánk alatt az oktatás- és nevelésügyet, a mentálhigiénét, a (fejlesztő) pedagógiát, a gyermek- és családterápiát, ill. tágabb értelemben a pszichológiát értjük. Ez óriási terület, ezért a válogatás a teljesség igénye nélkül, de eklektikusan és a minőséget szem előtt tartva történik.

Várjuk további ötleteiket a honlap kukac nevtan pont ujbuda pont hu címre.

Kép találomra

Áttűnések Improvizációs SzínházA diszkalkulia kor szerinti figyelmeztető jelei