Napi gondolatébresztő

Önbizalmunk és bátorságunk fejlesztését elősegíti majd, ha belegondolunk a lényünk legmélyén rejlő lehetőségek mérhetetlen nagyságába, ha megértjük, hogy a lélek alapvetően tiszta és jó, és megvizsgáljuk lelkünk ragyogását.
Bölcsességek -- 365 buddhista bölcsesség az év minden napjára

Születés, halál, gyász, elengedés - segítő mesekönyvek a veszteségek feldolgozására

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

DR. KÁDÁR ANNAMÁRIA KÖNYVAJÁNLÓJA KORTÁRS GYERMEKKÖNYVEKBŐL KÉNYES NEVELÉSI HELYZETEKRE - 4. RÉSZ

"Egy kisgyerek nem csak egy családtag vagy barát halálakor szembesül a veszteséggel, az elengedés fájdalmas folyamatával. Ugyanazt, a számára gyakran megmagyarázhatatlan fájdalmat érezheti egy óvoda vagy iskolaváltáskor, egy jó barát költözésekor vagy egy kis házi kedvenc elpusztulásakor. Sokszor nem is kell ennek végleges változásnak lennie, hiszen egy szülő gyakori elutazása is komoly nehézségeket okozhat."

Szerző: Czakó Réka

Tovább a teljes cikkre

Itt íratkozhat fel folyamatosan frissülő tartalmainkra (RSS)

Tartalom átvétel

Hírszerkesztési irányelvek

Honlapunkon igyekszünk hírt adni azokról az eseményekről és történésekről, amelyek a szakmánkat érintik. A szakmánk alatt az oktatás- és nevelésügyet, a mentálhigiénét, a (fejlesztő) pedagógiát, a gyermek- és családterápiát, ill. tágabb értelemben a pszichológiát értjük. Ez óriási terület, ezért a válogatás a teljesség igénye nélkül, de eklektikusan és a minőséget szem előtt tartva történik.

Várjuk további ötleteiket a honlap kukac nevtan pont ujbuda pont hu címre.

Kép találomra

Black doggieLevélfigurák