Napi gondolatébresztő

Tudja, mit jelent a szabadság, Fogg? Amikor a kétségbeesés oly mértékben felfokozódik, hogy nem lehet már elviselni; amikor úgy tapos és nyomorgat, mint a legpusztítóbb természeti csapás, nincs más választása az embernek, mint felszabadulni általa.

Holdpalota

Társadalombiztosítás (TB) által támogatott és térítéssel igénybevehető pszichoterápiás intézetek, rendelők listája

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Az alábbiakban olyan intézetekről, rendelőkről, kórházi osztályokról, alapítványokról olvashat, ahol ambuláns (járóbeteg) vagy fekvőbeteg pszichoterápiás ellátás (is) folyik. Vegye figyelembe, hogy a legtöbb helyen előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Amennyiben bizonytalan abban, hogy melyik ellátási forma, melyik terápiás hely az Ön számára legmegfelelőbb, kérje pszichiátere, pszichológusa segítségét!

Intézményeknek: A listát folyamatosan bővítjuk, nem teljes. Ha szeretné, hogy intézménye szerepeljen az alábbi listában, vagy a megadott adatok, elérhetőségek tévesen vannak feltüntetve, akkor kérjük, írjon nekünk az intervencio [kukac] peterfykh [pont] hu email címre!

Tovább a teljes cikkre

Itt íratkozhat fel folyamatosan frissülő tartalmainkra (RSS)

Tartalom átvétel

Hírszerkesztési irányelvek

Honlapunkon igyekszünk hírt adni azokról az eseményekről és történésekről, amelyek a szakmánkat érintik. A szakmánk alatt az oktatás- és nevelésügyet, a mentálhigiénét, a (fejlesztő) pedagógiát, a gyermek- és családterápiát, ill. tágabb értelemben a pszichológiát értjük. Ez óriási terület, ezért a válogatás a teljesség igénye nélkül, de eklektikusan és a minőséget szem előtt tartva történik.

Várjuk további ötleteiket a honlap kukac nevtan pont ujbuda pont hu címre.

Kép találomra

Festett falevelekVágyálom