Napi gondolatébresztő

Tudja, mit jelent a szabadság, Fogg? Amikor a kétségbeesés oly mértékben felfokozódik, hogy nem lehet már elviselni; amikor úgy tapos és nyomorgat, mint a legpusztítóbb természeti csapás, nincs más választása az embernek, mint felszabadulni általa.

Holdpalota

Autogéntréning-csoport (AT) indul

Turóczi Attila képe
Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
2014 feb 18 17:30
2014 feb 18 19:30

AUTOGÉN TRÉNING

 

Napjainkban nagyon sokan küzdenek a XX-XXI. század népbetegségével: a kóros stresszreakcióval. A stressz hosszútávon olyan betegségek kialakulásáért lehet felelős, mint az elhízás, szív- és érrendszeri betegségek, és egyes daganatos betegségek. Testünknek rendszeresen szüksége van regenerálódásra, melyre azonban csak teljes nyugalmi állapotban képes. Ennek megteremtésére az egyik legegyszerűbben megtanulható és leghatékonyabb módszer az autogén tréning.

 

Az autogén tréning egy relaxációs technika, melynek segítségével nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk, sokféle betegség kialakulását megelőzhetjük, vagy már meglévő betegségek – pl. pánikbetegség - esetén valódi gyógyulás történhet. Rendszeres gyakorlása hozzásegít az immunrendszer erősödéséhez.

 

Az autogén tréning egy ellenőrzött, tudományosan megalapozott, orvosok által is gyakran használt technika, az egyik leghatékonyabb stresszkezelő módszer, mely könnyen és gyorsan elsajátítható, önállóan, minden segédeszköz nélkül alkalmazható, s elvégzése mindössze 10-15 percet vesz igénybe naponta.

 

Az autogén tréning sokat segíthet azoknak, akik gyakran érzik magukat kimerültnek, rosszul alszanak és fáradtan ébrednek. Ajánljuk azoknak, akiknek feszültséggel telnek a napjai és hajlamosak a szorongásra.

 

A pozitív testi-fizikai hatásokon túl az autogén tréning érzelmi és szellemi harmóniánk megteremtéséhez is hozzájárul. Általa mélyebben megismerjük, megértjük és elfogadjuk önmagunkat és kapcsolatainkat. Javíthatjuk a koncentrációnkat, feladataink megoldásához való viszonyulásunkat és segítségével feloldhatjuk érzelmi, szellemi életünk bizonyos akadályait.

 

Az alapfokú 32 órás tanfolyam 16 hét alatt, heti egyszeri 2 órás találkozót jelent, de a módszer elsajátításához fontos az otthoni, napi gyakorlás.

A tanfolyam idõpontja: 2014. FEBRUÁR 18-ÁTÓL keddenként 17.30-19.30 (igény esetén 18-20 óráig)

Helyszín: Perinátus Alapítvány, 1061 Budapest, Hegedű u. 9. fszt. 3. Kapucsengő: 14.

A tanfolyam díja 49.000 Ft, mely tartalmazza a tanfolyam kezdete elõtti elsõ interjút is.

 

Jelentkezés: Tamás Dorka: 36-30-474-55-92, tamas.dorka@chello.hu vagy kheiron@transzperszonalis.hu

 

Igény esetén arra is van lehetõség, hogy az érdeklõdõ egyéni ülések keretében sajátítsa el az autogén tréninget.

Signups closed for this Esemény

Itt íratkozhat fel folyamatosan frissülő tartalmainkra (RSS)

Tartalom átvétel